zondag 29 augustus 2010

Op Engelse wijze….

De kogel is door de Big Ben…. we gaan via Engeland! Na een korte huiselijke discussie of we wel naar Florida wilden (ja, eigenlijk wel)… en of we niet weer ‘op herhaling’ zouden gaan (nee, we gaan niet naar Disney) voelde het toch alsof we redelijk snel die kogel door die kerk moesten schieten. De meivakantie is volgend jaar geen optie, de school geeft slechts 1 week meivakantie) dus áls we wilden gaan, dan moet het wel in de zomer van 2011 gaan gebeuren!

En de kenner weet…zomertickets zijn meestal prijzig! Alhoewel nog niet alle tarieven voor juli bekend waren stonden de meeste tickets zo rond de 900 euro p.p. en dan is zo’n vakantie natuurlijk lang niet zo leuk geprijsd als wat wij altijd het hardste roepen (“Florida kan net zo duur zijn als 2 weken All Inclusive Turkije…”). British Airways had voor de zuinige Hollanders echter nog wel een aardig prijsje in petto… en met een beetje zoeken hoefde je ook niet eens 10 uur overstaptijd op Gatwick of Heathrow te vullen… Maar snelle actie was wel nodig want we zagen (nu in augustus 2010) de prijzen al per dag omhoog gaan! Dus toen we de juiste dagen/tijden/prijzen hadden gevonden hebben we vier retourtjes geboekt… Heen Amsterdam- Tampa (via Gatwick) en terug Miami-Amsterdam (via Heathrow)…. met overstaptijden van 2 uur, dus volgens mij moet dat gaan lukken. Zo, die kogel is door de kerk, nu maar eens gaan bedenken wat we gaan doen… We willen strand & zee (westkust)…. een beetje Orlando, en een beetje Zuiden (rond Miami en wellicht de Keys)…. Ik heb mijn puzzel met 1000 stukjes dus alweer ‘virtueel’ voor me liggen maar gelukkig ook nog 10 maanden de tijd om ‘m compleet te maken!

 

image

4 opmerkingen:

"Rick, Sunshine State" zei

Ha toppers helemaal te gek!!!
Heel veel voorpret en we gaan jullie weer volgen hoor!

Pieter en Petra zei

Hey geweldig zeg, in ieder geval heb je wel lekker lang voorpret ;-)

En deze keer waren wij zowaar de 1e volgers die zich aanmeldden !

Groetjes,
Pieter & Petra "PenPe"

Chanti zei

Via Engeland is heel goed te doen! Wij hebben dit ook gedaan met continental airlines vorig jaar (uiteindelijk vlogen we zelfs heen met een virgin vliegtuig, dus dat was best luxe)

Vanaf volgend jaar zijn wij ook niet meer vrij om buiten de schoolvakanties om op vakantie te gaan. Toch stiekem wel een beetje onhandig en onvriendelijk voor de beurs! Maar goede oplossing zo!! ;)

Xandra, Jeroen en Christian zei

Vergeet niet dat als je bij de tussenstop wat wil kopen dat je even wat pondjes moet gaan meenemen. Wij waren dat vergeten en dan moet je tegen een slechte koers daar wisselen om even wat te kunnen drinken.