zaterdag 11 september 2010

Laten we eens beginnen met details..

Beetje omgekeerde wereld in dit huis! Omdat ik nog geen grote lijn (lees: route) kan bedenken (tips zijn echt welkom!) stort ik me eerst maar op details. Alhoewel…in Florida behoort eten natuurlijk niet echt in de categorie details!

Vorig jaar had ik al eens zitten kijken op de website van Restaurant.com. Nu heb ik me aangemeld voor de nieuwsbrief en krijg ik ineens een beetje overkill aan ‘discounts’ aangeboden. Uit nieuwsgierigheid nog maar eens alles uitgeplozen maar ik kan niet echt het addertje onder het gras ontdekken (wie kan ‘m wel vinden???). Nu kwamen er ineens acties voorbij waarbij ik $25 discount krijg voor de prijs van $2 (wel bij een minimum van 2 entrees maar we zijn met z’n vieren dus dat moet lukken). Dus heb ik voor de wereldse investering van $4 toch maar 2 vouchers aangeschaft:

image image image

Het gaat om een $25 coupon voor de Garden Grove (dinner only) en een $25 coupon voor Giordano’s (pizza & pasta)… Beiden hebben we niet eerder bezocht maar omdat we geen Disney gaan doen volgend jaar lijkt ons het dinner bij de Garden Grove wel leuk. Ik moet nog wel even op tijd reserveren natuurlijk.

Goed, de eerste details zijn geregeld, nu moet ik gaan kiezen waar we de eerste paar dagen willen doorbrengen, rond Clearwater/St. Pete’s? Of toch naar bijvoorbeeld Rotonda of Cape Coral voor weekje villa daar? Moeten we speciaal ergens zijn op 4th of July?? Wie het weet mag het zeggen!

1 opmerking:

de Schaapjes in the USA zei
Deze reactie is verwijderd door de auteur.