zaterdag 2 oktober 2010

We hebben een huis!

Ja kan er maar beter op tijd mee beginnen. Dat moeten anderen ook denken want er zijn toch al aardig wat villa's verhuurd in juli 2011... Maar gelukkig heb ik inmiddels via een van de mede florida-fans (Hannie, zij was eigenlijk de eerst die ik anderhalf jaar geleden in real life ontmoette op Schiphol) een huis gevonden.

Doordat we nu 2x eerder een huis hebben gehuurd denken we ongeveer te weten wat we willen...en natuurlijk doen de kids daar net zo hard aan mee! Pool met jaccuzzi, een lanai met wat schaduw... een gamesroom met airhockey en het liefst ook nog een community pool. En dat allemaal ook nog weer voor een leuke prijs natuurlijk! Hannie gaf de tip om via de site van Windsor Palms een quote bij de diverse eigenaren op te vragen en daar rolde dus een heleboel leuke villa's mijn mailbox binnen. Na wat selectieve momenten...(lees wissen van mails) was er nog een top 5 over...intussen had ik alweer een follow up mail van een van de eigenaren en die villa had toch eigenlijk wel alles wat we wensen...tadaaaa... Hier issie dan!

Op de website en YouTube staat ook een goed filmpje van de villa, maar omdat ik nu blog vanaf mijn iPad krijg ik het nog niet voor elkaar om dat hier te posten. In ieder geval zijn wij superblij met deze villa voor 12 dagen Orlando, nu de rest van de vakantie eromheen plannen!

2 opmerkingen:

Twinmom1995 zei

Dat hebben wij inderdaad ook gedacht. Je kan het maar geboekt hebben. Villa ziet er mooi uit.
Veel plezier met de voorpret.

Martin, Richard en Linda zei

Jullie hebben een mooie villa geboekt en als je al twee keer eerder in een villa bent geweest weet je zeker wat je wel of niet wil met een huis.Genoeg villa's te huur,maar wij hebben ook al geboekt voor juni 2011.Veel plezier met alle voorbereidingen, we blijven jullie volgen.