donderdag 18 november 2010

Swan & Dolphin Dinner Reservation

Het blijft gek om een reservering te maken voor een restaurant voor ergens in 2011, laat staan voor juli 2011! Maar ach, we gaan toch dus waarom ook niet…. lang leve de voorpret!! Eerder had ik al een berichtje gepost dat we voor $2 een $25 voucher hebben aangeschaft via restaurant.com voor het Garden Grove Restaurant in het Swan and Dolphin Hotel. We gaan verder niet naar Disney (althans, wel naar de waterparken maar niet naar the themeparks) maar om de sfeer er wel een beetje in te houden is het toch wel leuk om één Character Dinner op het menu te zetten.

Vorig jaar had ik veel gereserveerd via de website van Disney, dit keer heb ik gewoon rechtstreeks een (brutaal) mailtje gestuurd naar het Swan & Dolphin hotel met gelijk de vraag of ik ook de coupon dan kan inwisselen. En ja hoor, een reservering voor 6 juli is ‘confirmed’ en ik mag 1 coupon inleveren. Dat is dus weer mooi geregeld.

image

 

imageVerder zijn de zomerprijzen voor de autohuur bij USA Reisen al bekend gemaakt op de website, de vorige jaren hebben we daar geboekt voor een auto bij Alamo. Op zich prima bevallen met uitzondering van de lange rijen bij de balie van Orlando Airport. Dat hoeft voor 2011 geen probleem te zijn want we zullen Orlando Airport niet zien deze keer. Maar er duikt een zeer competitieve aanbieder op, namelijk  Dollar en dan wel weer via onze Oosterburen! Ik had ook even op de Engelse Dollar site gekeken maar die waren juist weer een stuk duurder… vreemd maar waar! Nu scheelt het niet een heel groot bedrag (50 euries voor 3 weken) maar het is toch de moeite waard.

Ik blijf nog even zoeken, de auto heeft geen haast :)

2 opmerkingen:

"Rick, Sunshine State" zei

Goed bezig, de dollar prijzen zijn inderdaad op het niveau van vorig jaar... de rest is toch een tikkie duurder..

Ook wij hebben nog de tijd...het is nog lang geen September ;-)

Harm en Christa 2theUSA zei

Wij hebben inderdaad ook op verschillende blogs gelezen dat de dollar.de prijzen het laagste zijn.
Leuk om jullie voorbereidingen en voorpret te volgen. Ook wij gaan in juli 2011 weer naar Florida en plannen stapje voor stapje de vakantie.
groet Christa