woensdag 12 januari 2011

ESTA check

 

Nu we toch weer eerder de grote plas oversteken dan de bedoeling was (zie het blog hier over New York in februari) kwam ik vanmorgen ook op het idee om onze ESTA nog even te checken… Het nummer gaf aan dat de ESTA was verlopen? Huh? Ik wist toch zeker dat ik in augustus 2010 alles opnieuw had aangevraagd omdat het toen nog gratis was en die blijven 2 jaar geldig! Mijn fout, ik bleek de oude ESTA-nummers erbij gepakt te hebben en de juiste nummers waren snel gevonden (lang leve mijn administratie haha).

image

Goed, daar hoef ik eigenlijk niets aan te doen om in ieder geval naar  de VS te mogen reizen…

Dan de overnachtingen…. Ik had een condo in Clearwater Beach gevonden (Royal North Beach), staat ook goed genoteerd in de rates maar ik twijfel, wil toch eigenlijk iets voordeligers (maar wel ‘t liefst aan het strand) voor de eerste 2 nachten. CB heeft de voorkeur omdat we graag een tochtje met Little Toot willen maken

image

Heeft iemand nog andere tips voor een hotel of condo?? Ben benieuwd!

3 opmerkingen:

Martin, Richard en Linda zei

Hoi,

Goed idee om de ESTA even te checken, die van ons zouden ook nog geldig moeten zijn, maar je weet het maar nooit.
Little Toot staat ook op ons lijstje.

Veel succes naar het zoeken van een geschikte plek voor de eerste
2 nachten.

MattRob zei

Het kan allemaal maar geregeld zijn ! Je hebt ook nog wel even hoor ;-) ! Ik geloof dat je even een leuk fotootje in je Google account moet zetten !

Aggie zei

Hoi Karen,
Heb net je blog gelezen, wat ziet het er allemaal weer heerlijk uit!!! Je hebt al goed je best gedaan, dat is toch geweldig he, die voorpret en iedere keer weer een beetje meer de reis compleet maken?! Ik ga je weer volgen!