vrijdag 21 januari 2011

Reis bijna compleet

New York duurt nog een maand. Florida nog ruim 5 maanden maar voorpret is er alweer genoeg. Na het snelle succes op Priceline voor NYC wilde ik ook nog wat vinden voor onze Florida-route maar dat bleek via PL toch niet makkelijk te zijn. Ik denk omdat we in Tampa aankomen in een holiday-weekend (4th of July) en Key West in juli lijkt sowieso niet voordeliger uit te pakken op die manier. Misschien toch soort van hoogseizoen?

Goed, er zijn andere oplossingen, dan zoeken we gewoon direct naar accommodatie. Ik had eerst een condo op het oog (Royal North Beach in Clearwater Beach), ik vind het er nog steeds goed uitzien en had ook al bijna geboekt maar het kwam er gewoon niet van om er even heen te bellen om mijn gegevens achter te laten (via internet is toch sneller en makkelijker). Ondertussen stuitte ik via het FF op het Dolphin Beach Resort en dat ziet er ook wel leuk uit. De recensies zijn op TripAdvisor wel heel wisselend maar op het forum zijn de leden wel positief (en dat vind ik toch betrouwbaarder). Goed, geboekt en hier gaan we dus de eerste twee nachten van de vakantie doorbrengen voordat we naar de villa in WindsorPalms gaan.

Dan nog iets vinden op Key West en Key Largo (of evt. Homestead/Florida City, dat ligt ook op de route).

Op Key West vallen we toch weer voor een Double Tree hotel dus dat is in principe geregeld tenzij we een goede ‘win’ op Priceline tegenkomen want dit hotel is nog tot kort van te voren te annuleren. We houden BetterBidding in de gaten!

Voor Key Largo of evt. Homestead ben ik er nog niet helemaal uit, maar daar is nog wel keus genoeg… wil nog wel even proberen daar via Hotwire of Priceline iets voor te vinden! En dan is de reis compleet! Even alles op een rijtje….

image Dolphin Beach Resort (2 n.)

image Villa op Windsor Palms (12 n.)

image Doubletree Guest Suites Naples (1 n.)

image Key Largo/Homestead (1 n.)

image Double Tree Grand Key Resort - Key West (2 n.)

image Westin Beach Resort & Spa, Fort Lauderdale (2 n.)

En dan vliegen we via Miami weer naar huis!!

4 opmerkingen:

Martin, Richard en Linda zei

Wat een heerlijk vooruitzicht zeg, en NY al zo snel.
Super toch al die voorpret, krijg je echt zin in je vakantie. Niet verkeerd hoor al die plekjes die jullie geboekt hebben voor de diverse overnachtingen.

Veel plezier veder met de voorbereidingen.
Leuk jullie blog te volgen.

"Rick, Sunshine State" zei

Je bent al ver met de voorbereiding, prachtige plekken, en dito boekingen hebben jullie gedaan. Heerlijk de lol vooraf is zo ontzettend leuk.

tot lezens.

Harm en Christa 2theUSA zei

Mooie alle onderkomens zo op een rij.
Ziet er allemaal fantatisch uit, een heerlijk vooruitzicht.
Groet Christa

MattRob zei

Zo, wel lekker als je al (bijna) alles geboekt hebt ! Wij hebben alleen nog maar de tickets voor onze zomervakantie .... Voorpret is toch leukste !