vrijdag 1 april 2011

1 april....

Dat betekent dat we nog precies 3 maanden te gaan hebben.... in onze ogen schiet dat al behoorlijk op. Deze week had ik een ziek kind op de bank en heb dus lekker op mijn gemak mijn Florida map op orde gebracht... tickets, ESTA, auto- hotel- en villareserveringen, alles op volgorde. Daarachter de 'coupons' en 'discount' afdeling.... Ik heb al aardig wat verzameld intussen, je weet nooit waar het goed voor is.

Zo ben ik de laatste weken dikke maatjes met Groupon geworden. Doordat ze ook lokale aanbiedingen hebben kennen mijn collega's dit fenomeen ook, zo kwamen we er van de week achter dat meerdere collega's op dezelfde dag hadden toegeslagen voor de buffet-dinner coupon van de lokale Griek.... dat wordt straks gezellig daar :)

Ik heb ondertussen ook een Frozen Yoghurt Coupon gekocht voor een ijsje in Mount Dora (als we een stukje gaan rijden, altijd leuk) en een groupon voor Cici's Pizza... de lokale pizza-'vreetschuur' , perfect voor een avondje pizza eten met onze kids. Ach voor $6 p.p. onbeperkt buffet is het het proberen waard.

Tenslotte zou dit op het kaboodle-lijstje van mijn kids komen als het zou kunnen (ik vind het zelf nog de overweging waard om het echt in productie te nemen).... Kijk, en geniet (let vooral op het logo aan het einde, meesterlijk)!1 april... nog 3 maanden!

4 opmerkingen:

bbeurden zei

He, die Griek heb ik ook :-) Ook nog de brouwerij kunnen scoren? En dat filmpje is erg grappig!
Succes met de voorbereidingen voor Florida. Voor ons nog precies 3 weken!

Twinmom1995 zei

Leuk zeg die apple store.
Helaas spelen ze bij ons niet meer met playmobil :-)

Hannie zei

Leuk hoor die groupondeals. Ik wilde deze week de groupon van Simka's sweets kopen(ijs)
Ik was de hele dag op het werk en toen ik 'm s'avonds wilde kopen was hij er helaas niet meer.
Nog 3 weken voordat we gaan YES!

Martin, Richard en Linda zei

Heel erg leuk dat filmpje, erg goed gedaan.
Wij kennen ook de groupondeals en hebben er ook al een aantal gescoord.

Succes met de verdere voorbereidingen.