woensdag 1 juni 2011

De kogel is door het Kasteel ….

De ‘laatste’ aankopen deze week … tenminste dat idee heb ik… eindelijk hebben we de knoop doorgehakt over welke parken we zullen gaan bezoeken. Na herhaaldelijk overleg en verschillende keren een ‘parken top 3’ uit de kleine mannen te hebben gepersd kwamen we in ieder geval tot een Top 2 haha!! Zeker staan dus Hollywood Studios en Animal Kingdom op het programma. De kenners weten dat 2 dagen net zo duur (net zo goedkoop voor de positivo’s onder ons) is als 6 dagen park (of meer).


In 2009 hebben we onze tickets om laten zetten naar non-expiring omdat er nog 3 dagen op de kaarten zaten… we kregen er toen 7 dagen fun-options bij ‘kado’. Daarvan hebben we er nu nog 5 over en een aantal ervan zullen dit jaar zeker gebruikt worden (Disney Quest, Blizzard Beach, Typhoon Lagoon). We houden dus in gedachten dat we inderdaad maar 2 of 3 dagen van de tickets gebruiken en dan (als het de moeite waard is) de rest weer omzetten naar non-expiring. Dat gaat heel makkelijk bij de Guest Services (zolang je de cc maar bij de hand hebt Glimlach ). Goed, de tickets zijn besteld bij Undercover Tourist dus die zullen eerdaags wel in de bus vallen. Oja, we hebben ook gelijk maar de pre-order gedaan van de Disney PhotoPass CD! :)
image

Voor de prachtige prijs van 1,44 euro heb ik voor de zekerheid ook nog een restaurant.com bon voor het House of Blues gekocht, misschien komt die nog wel van pas als we een keer Downtown Disney willen eten.
Tot slot nog even een  hotel geannuleerd en opnieuw gereserveerd. Het Doubletree op Key West hadden we wel al gereserveerd al vonden we het behoorlijk aan de prijs. Nu kregen we van de Hilton Group een mail met een aanbieding, en die gold ook voor ons hotel. Nu hebben we voor minder ook nog ontbijt erbij voor 2 personen door de Great Getaway Package (de kids krijgen niks haha). Maar we kunnen deze (of eentje meer) dagen dus echt gaan aftellen:
image

10 opmerkingen:

Sonja zei

Wat gaat dat snel, nog minder dan een maand. Het ziet er super uit. Geniet nog van de voorpret!

Anita zei

Mooi geregeld zo met die tickets en het hotel.
Voor dat geld kun je weer leuke andere dingen doen.
Veel plezier.

Tinnetam zei

Mag ik mee in de koffer ? Het overgewicht betaal ik zelf en de toegangskaart heb ik ook zelf:-)

Zonder dollen; ik kon me al niet voorstellen dat jullie niet naar Disney zouden gaan. We zitten er al helemaal klaar voor om via jullie blog lekker mee te genieten van een top tijd in Florida.

bbeurden zei

Beide parken overtroffen eigenlijk mijn verwachtingen. Met name Hollywood Studio's vond ik erg leuk. Vergeet de vuurwerkshow aan het eind van de avond niet! Wel zeker een uur van tevoren aanschuiven.
Key West...., dat is toch wel een paradijsje!
Wordt allemaal vast super!

Twinmom1995 zei

Het valt natuurlijk niet mee om je favoriete park te noemen in Florida.
Dan komt er over een paar manden ook nog een Legopark bij....
Ik denk dat bij ons de Disney parken toch het leukst worden gevonden ondanks dat onze jongens toch een stuk groter zijn. We komen er vast op ons eigen blog op terug.Succes verder met aftellen.

2theUSA zei

Slim geregeld, dat is nog eens besparen. Wij zijn er nog niet helemaal wat betreft de parktickets. Maar dat komt nog wel.
Groeten uit Miami,
Christa

de brabertjes zei

fijn dat jullie nu weten naar welke parken jullie gaan.
hier wilde ze dit jaar grag weer naar de universal studios ivm harry potter.
dus voor ons geen disney(alleen downtown disney dan.
succes met het aftellen.

Martin, Richard en Linda zei

The kids hebben een goede Top 2 uitgekozen en een slimme actie het annuleren en omboeken van het Hotel. Wat wil je nog meer, hetzelfde maar meer en dat voor een betere prijs.

Heel veel succes met aftellen.

Groeten van Martin, Richard en Linda nu vanuit Orlando.

"Rick, Sunshine State" zei

Goed gedaan, voor dat geld kun je weer andere dingen doen. Enne de fun en more zijn ook leuk zeker de zwemparken lijken ons geweldig, hebben deze ook gekocht.

Nog even volhouden..

MattRob zei

Lekker hoor, komt nu echt snel dichtbij he ! Paar verstandige aankopen, denk ik zo !

We tellen verder mee af met jullie !