zaterdag 14 mei 2011

2 nieuwe aanwinsten voor de reis: sunpass en baseball!

Ja hoor, vanmorgen kwam de post en er zat een envelop bij waarin onze Sunpass Mini sticker zat!! Hannie had deze voor ons meegenomen van de Publix vorige week en nu ligt ie dus bij ons thuis. Ik zal proberen de sunpass te koppelen aan onze creditcard gegevens zodat we in de drie weken in Florida kunnen rondrijden zonder losse ‘quarters’ voor de toll!

image

Altijd een fijn idee als we de sticker al bij ons hebben en niet onderweg in Tampa/St. Pete nog op zoek moeten gaan naar deze sticker! Hannie, bedankt!

Gisteravond was ik nog wat aan het Googlen en we hadden het idee eens te kijken of er op onze rondreis een of andere sportwedstrijd te bezoeken is. Niet dat wij nou fan zijn van een team of een specifieke sport maar we weten natuurlijkimage wel dat dit in de US sowieso een leuk spektakel is om mee te maken. Toevallig vond ik op de site van de Tampa Bay Rays een wedstrijd tegen de St. Louis Cardinals op zondag 3 juli in de middag. Daar verkochten ze ook Family Fun Tickets voor.

image

En zo hebben we dus weer een papier erbij in de map waarmee we bij de International Will Call op 3 juli onze tickets voor de Baseball Game kunnen afhalen. Het grappige aan deze tickets is dat ze inclusief wat te eten en te drinken zijn:

The St. Petersburg Times Family Fun Days (every Sunday home game) feature special ticket offers that include a voucher for a hot dog, snack, and Pepsi product.

Daarnaast krijgen de eerste 10.000 (!!) kids onder de 14 jaar nog deze mascotte:

image

De tegenstander wordt dus de St. Louis Cardinals.

image

Na de wedstrijd (iemand een idee hoe lang dat duurt??) rijden we van Tampa naar Orlando, vanaf dat moment blijven we 12 dagen in de villa. Het jaarlijkse excel schema met plaatjes wat we gaan doen (zo ongeveer per dag) is weer in de maak, als het af is zal ik het hier posten.

 

10 opmerkingen:

Anita zei

Heerlijk hoor die voorpret. Ik ben ook zo van de lijstjes!
Ben benieuwd wat jullie allemaal gaan beleven.

bbeurden zei

Scheelt het nou nog veel die Sunpass?
Ik had daar helemaal niet bij stilgestaan, maar bij het ophalen van de huurauto werd direct 66 dollar voor 3 weken gerekend voor het tolrijden. Sommige tolwegen zijn onbemand en kunnen dus niet meer contant betaald worden.

In 2007 bij een baseball wedstrijd van de NY Yankees geweest. Onvergetelijk om zo'n sport event mee te maken. Goede keus dus!

Familie Bastiaanse zei
Deze reactie is verwijderd door de auteur.
Familie Bastiaanse zei

Ik ben benieuwd wat jullie van de wedstrijd (en alles erom heen) vinden. Wij bezoeken in onze vakantie ook een wedstrijd van Tampa Bay Rays. Gaan we alvast voorgenieten door jullie blog te lezen.

2theUSA zei

Dat wordt een bijzonder leuke belevenis, zo'n aangeklede wedstrijd! een erg leuk idee.

Twinmom1995 zei

Een wedstrijd kan een paar uur duren.
Er worden 9 innings gespeeld. Dat kunnen korte of lange innings zijn. Is de stand gelijk dan gaan ze net zo lang door totdat een team gewonnen heeft. Als er vrij snel 3 man uit is dan gaat het uiteraard sneller. Wij gaan twee dagen eerder en hebben er enorm zin in.

"Rick, Sunshine State" zei

Wat is de voorpret alleen al leuk om mee te lezen !!!

MattRob zei

Dat is pas goede voorbereiding, de Sunpass al binnen ;-) !

En baseball duurt gemiddeld 3uur, tenminste daar rekenen wij altijd op. Maar kan (veel) korter en (veel) langer. Maar gewoon lekker weer weggaan als je het gehad hebt hoor, kjkt niemand van op !

Twinmom1995 zei

Ja, leuk hè, honkbal. Het zal een hele belevenis zijn.
Bij ons waren ze 8 toen ze begonnen zijn met honkbal en zijn inmiddels met het 8ste seizoen bezig.
Je kan al vanaf 5 jaar honkballen, toevallig vorige week die kleintjes gezien, ziet er erg leuk uit en gaat uiteraard spelenderwijs.
De spelregels worden elke leeftijdsklasse aangepast totdat het het echte werk is.

Hannie zei

Leuk dat je me bedankt op je blog!
En dan gelijk een link van mijn naam maakt, SUPER!