woensdag 11 mei 2011

50 days

 

image

Het zijn er nog 50 en we tellen iedere dag af!!

We hebben weer heel veel inspiratie op gedaan van de blogs van de meivakantiegangers. Ik heb erg genoten weer van alle verhalen en het motiveert wel om zelf ook toch een leuk blog bij te houden.

Ik wil eigenlijk graag een nieuwe template voor dit blog maar toen ik dat eerder deze week probeerde stond alles door elkaar). Snel maar weer een wat eenvoudiger template gezocht en pfff…gelukkig stond alles weer een beetje op z’n plek! Maar ik geef natuurlijk niet zomaar op, dus dat komt nog wel.

Deze week het restant betaald van de villa, helaas was de $$ net weer iets gekelderd, maar het is niet anders. Morgen krijgen we de routes, codes etc. van de villa dus dat kan dan alvast weer in de rode map die we meenemen naar FL. De eigenaren van de villa zijn onlangs nog naar Windsor Palms geweest en hebben nieuwe flatscreens in elke kamer gezet en een van de slaapkamers helemaal opnieuw ingericht. Ze doen erg hun best om de villa mooi te houden, toch wel fijn om te weten:

Deze week ook een mail gestuurd naar Little Toot om een reservering te maken voor het tochtje in Clearwater om dolfijnen te spotten. Ook daar hebben we inmiddels de bevestiging voor binnen.

Wat ik nog wel moet doen is een verklaring voor Mauro zijn nieuwe medicijnen (Ritalin) regelen en dat schijnt nog een heel proces te zijn, een doktersverklaring die via Ministerie VWS naar de ambassade moet… je zou toch zeggen dat dat eenvoudiger moet kunnen maar tot nu toe heb ik dat niet kunnen ontdekken. Dan maar de procedure zoals ik ‘m nu ken … dank zij Brigit van het FloridaForum. Vorig jaar hebben we elkaar ontmoet in Discovery Cove en dat schept toch een band Glimlach … Zij gaan ook dit jaar rondreizen alleen net iets later in de zomervakantie.

Tenslotte de parktickets, die hebben we nog niet…. Vier personen in een gezien en vier meningen over welk park(en) we gaan bezoeken… daar moeten we binnenkort nog eens een familievergadering aan gaan wijden…wordt vervolgd!

7 opmerkingen:

bbeurden zei

Voorpret is de halve pret. Volgens mij wordt alles van tevoren goed geregeld ( hou ik wel van) .
De blog gaan we natuurlijk volgen, hoewel ik zelf niet zo van de blogs ben :-)

Twinmom1995 zei

Lekker, nog maar 50 dagen, voor ons is het nog 49 dagen. Ik zag ook hele leuke blogs voorbij komen en heb ook getwijfeld om een andere template te maken maar heb er toch vanaf gezien omdat ik al bang was dat het allemaal niet zo eenvoudig is. Dan moet het er volgend jaar maar van komen.
Succes met de laatste 50 dagen aftellen.

2theUSA zei

Voor Amerika heb je voor Ritalin alleen een doktersverklaring nodig, zie de voorschriften van de Ambassade. (even googlen op medicijnen meenemen naar Amerika). De Schengenverklaring gaat via het ministerie, maar dat is voor Europa)
Onze zoon gebruikt nl. ook Ritalin.

Is het nodig van te voren te reserveren voor de Little Toot? Wij dachten er gewoon heen te rijden, maar dat is misschien toch niet zo slim??

groet Christa

de brabertjes zei

fijn dat het zo gaat opschieten.
ook voor ons is het nog 49 dagen nu.
wij kunnen niet wachten tot het zover is.
wij wensen jullie een fantastische vakantie toe.
ik hoop dat ik het een beetje bij kan houden de blogs als we in florida zijn

"Rick, Sunshine State" zei

Wat gaat het lekker snel, die vijftig daagjes zijn zo om en... dan zitten jullie er ineens.

HEERLIJK..

Rick & Mandy

Hannie zei

Ben benieuwd welke parken het gaan worden.
Je zal toch een keuze moeten maken want alle parken is wel heel duur!

de brabertjes zei

ik had van de week ook een reactie geplaats.
maar die is weg zie ik nu bij mijn eigen blog zijn er ook ineens 2 reacties weg.
dus ik reageer nog maar een keertje.
fijn dat het zo op gaat schieten voor ons is het ook aftellen.
wij vertrekken op 30 juni ook met britisch airways.
we hebben er echt veel zin in.
ik hoop dat het lukt om tijdens de vakantie blogs te kunnen bij houden en te kunnen zien wzt julie allemaal doen.

groetjes manuela