vrijdag 15 juli 2011

Dag 13 (woensdag 13 juli) doe maar weer een shopdag..

Vandaag (en ook morgen) geen parken meer voor ons, we hebben ze alle zes gehad, plus de minigolf, dus dat was wel weer even genoeg Disney… morgenavond gaan we nog (als traditie) afsluiten in Downton Disney met een etentje maar voor nu is het even klaar.
De kids hebben nog wel een winkel op hun wensenlijstje, de Toys r Us! Wij willen ook nog wel even die kant op want we zijn er al wel geweest maar toen hebben we de Abercrombie Kids gemist en ach, wat meer shoppen kan geen kwaad toch?
We vertrekken dus richting Florida Mall en precies om 10 uur parkeren  we voor de deur van de Toys r Us, goede timing  want dat is de openingstijd.
 Het is dus nog ook lekker rustig. We scoren wat leuks voor ons nichtje en ik ben ook nog op zoek naar leuke dingetjes voor ons nieuwe nichtje dat nog geboren moet worden maar hier (babies r us) is alles wel heeeeel roze en zoetsappig… hier gaat het dus niet lukken. Milan ziet een stoere Ninjago rugzak voor school en krijgt daar ook nog een gratis lunchtas (een kleinere tas) bij, dat wordt er een van Buzz Lightyear. Kan ie ook mooi zijn eigen spullen dragen op de terugweg haha! Hij vindt ook nog 2 mooie Cars 2 autootjes die verkleuren in het koude water, die hebben we in Nederland nog niet gezien dus die moeten ook mee.
Mauro koopt niks, die heeft zijn zinnen vooral gezet op goocheltrucs en die vinden we hier niet.
We gaan naar de Florida Mall en parkeren bij Macy’s. We lopen door Macy’s (de kids vinden het er stinken??) maar zien niks leuks daar, vlakbij zit de Build a Bear, die moeten we natuurlijk wel even in, Andy loopt vast door naar Hollister. Mauro geeft hetzelfde bedrag uit bij de BAB als Milan net uitgaf aan de Cars autootjes dus ze staan weer kiet. Hij kiest een grappig berenshirt van de Rays met bijbehorende honkbalknuppel en handschoen. Dan zien we ineens smurfen achter de kassa. Het blijkt dat die vrijdag in de verkoop komen… smurfen en smurfen outfits… Mauro spaart thuis smurfen dus hij wil het liefst vrijdag via de BAB richting Naples!
We lopen verder en het is alweer bijna lunchtijd dus we maken een tussenstop op de foodcourt waar Mauro loempia’s (spring rolls) kiest, ik China Max en Andy neemt iets van BBQ Chicken. Helaas wordt Mauro heel misselijk van de loempia’s!  Hij rent naar de wc en komt daar gelukkig op tijd aan Glimlach
Omdat ik al klaar ben met eten en ik weet dat hij dan niet meer tegen etensluchtjes kan gaan wij alvast een stukje verder wandelen. Voorbij de foodcourt waren we nooit eerder geweest en daar zien we de P.S. Aeropostale (waar ik 2 shirts voor de jongens koop) en dan de Crocs store… ik zie leuke nieuwe slippers/sandalen voor mezelf en de jongens kiezen ieder een Jibbitz uit voor op hun Crocs.

 Mauro heeft het Statue of Liberty en dat vind ik leuk want daar waren we natuurlijk samen nog in februari geweest!
Genoeg geshopt…bijna… we lopen terug en bij de Abercrombie  Kids vind ik nog 2 leuke t-shirts en een hoodie voor Mauro.
Best een leuke shopscore vandaag dus… op naar huis (toen wisten we nog niet dat het shoppen nog verder zou gaan). We rijden naar huis en gaan lekker zwemmen.

 Ik krijg Skype en Msn aan de praat op de netbook en zie dat opa en oma online zijn (tot nu toe waren ze steeds op de camping). Ze blijken al thuis te zijn doordat het in Nederland ineens wel herfst lijkt. We Skypen en ze zien de jongens lekker in het zwembad springen en duiken… toch leuk om dat zo te delen.
169 We starten wel een paar keer de Skype opnieuw op, ik ben dat Linux netbook helemaal zat. Oma roept gelijk dat ik dan maar een nieuwe moet gaan halen … en dat laat ik me geen 2x zeggen. Ik zoek de dichtsbijzijnde Best Buy op (Posner Park) en stel de TomTom in. Milan gaat mee. Tot mijn plezier zie ik dat er ook een Michaels zit en dat er een Dollar Tree zit had ik op het forum al gelezen dus daar wilde ik ook nog even binnen. Eerst maar BestBuy. Ik zie een leuke witte HP netbook maar die is niet meer op voorraad. Dan zie ik ergens onderin het schap nog een Samsung in doos die. Die staat nergens in het schap verder. De verkoper pakt ‘m voor me uit en voor $249 lijkt me dat een prima deal. Het haalt het natuurlijk niet bij een MacBook Pro maar voorlopig kan ik hiermee wel weer vooruit, het is tenslotte alleen maar voor op reis en soms voor thuis. Ik ben er helemaal blij mee! Milan is ook blij dat hij mee ging want hij scoort nog een extra 3DS spelletje (Lego Pirates of the Caribbean). Ik had ook nog een Sony e-reader op mijn boodschappenlijstje staan voor een collega maar die verkopen ze niet meer bij Best Buy (alleen andere merken)
Dan nog even naar de Dollar Tree voor kleine zakjes pinda’s (die hadden we in St. Pete al ontdekt maar waren nu op) en nog wat ander klein spul… De kassabon is natuurlijk leuk, alles 1 dollar.
Tenslotte even bij Michaels wat scrappapier en Disney spul uitgekozen, helaas was ik het boodschappenlijstje van een vriendin kwijt… onderweg nog maar eens op zoek naar een Michaels!
We rijden in een kwartiertje terug naar Windsor Palms maar ondertussen is het al wel half 8 en zijn we veel te lang weggeweest naar de zin van de achterblijvers, zij willen ook nog even de auto. Nou dat kan, wij gaan 3DS-en en computeren dus zij kunnen op pad!
Zo brengen we de rest van de avond door… op naar de laatste volle dag in de villa!

8 opmerkingen:

Familie Bastiaanse zei

En nou maar hopen dat straks alles nog in de koffers past. We zijn in Nederland helemaal geen shoppers maar als we zo alle shopervaringen lezen, worden we al bijna aangestoken.

Marja en Tony zei

Dat is een dagje naar mijn hart...
Heerlijk op je gemak shoppen (vervelend voor je zoon dat hij niet lekker werd!)en zelfs nog een netbook gescoord.
En dan morgen de laatste dag alweer...wat is dat snel gegaan, extra genieten dus!

"Rick, Sunshine State" zei

Lekkere dag, compleet met zwemmen, shoppen, nieuwe laptop, helemaal goed.

2theUSA zei

Jullie zijn goed geslaagd met shoppen, wel zo leuk, als je daar loopt wil je ook graag goed slagen.
Morgen nog even heel erg genieten, ook van de zon,
want hier is het herfst!
Groet Christa

Sonja zei

Heerlijke shopdag en ook goed geslaagd. Inmiddels zijn jullie onderweg naar Naples, aan de snelweg zit het Gulf Coast Town center, vrij uitgestrekt, maar best aardig om te doen. Have fun.

Sunshineman zei

Dat is een mooi prijsje voor je Samsung netbook. En hij heeft nog hele goeie recensies gekregen ook. Veel plezier ermee!

Twinmom1995 zei

Eindelijk helemaal bij gelezen nu we weer thuis zijn.
Ik kan me voorstellen dat jullie wat parkmoe zijn, dit waren we ook en dan hebben wij nog niet eens van die hele lange dagen gemaakt in de parken.
Ik ga proberen jullie weer dagelijks te volgen, veel plezier nog verder.

Desiree zei

wat een heerlijke dag. Kan zo een lintje omheen. Ik zag net op twitter de foto van de heerlijke hamburger waar je zoon een hap van neemt. het grote genieten is helemaal gelukt. Ik zit hier met een jetlag nog achter de laptop.