donderdag 7 juli 2011

Dag 5 (dinsdag) It's THE most wonderful time of the year....

It's the most wonderful time of the year...Dat deuntje klinkt nog na in mijn hoofd van vandaag in Blizzard Beach in kerststemming!

Vanmorgen om 8 uur werd ik wakker...dat is pas uitslapen....is mij meestal niet gegund! Wat een vakantie! De jongens zijn al wel wakker en praten zachtjes, waarover weet ik niet precies meer. Mauro geeft aan al vroeg wakker geworden te zijn maar heeft al TV gekeken op zijn kamer en Milan was rond half 8 wakker. Je merkt echt al dat ze iets groter worden en zichzelf meer vermaken. We maken ontbijt en dan gaan we ons langzaam opmaken voor een zonnig dagje in Blizzard Beach...ons favoriete waterparken. Het opent om 9 uur ...wij rijden wia Sherbert Road, een binnen weg en zijn in no time voor de deur, ergens tegen half 10. Het is natuurlijk de dag na the 4th of July en het is echt nog niet druk, we sparkeren de auto op rij 5 ...betalen hoeft hier natuurlijk niet dus dat is weer meegenomen. Onze tickets werken nog steeds, het derde jaar al!

We laten een photopass foto maken en ik vraag een extra pasje zodat de jongens er allebei een hebben, deze met het elastiekje zijn sowieso heel handig. Straks eens kijken wat de jongens hebben laten maken een foto's!Dan een refillable mug halen...ruim $10 maar die mogen we dan ook de hele dag gebruiken, dat halen we er makkelijk uit... En volgende week in Typhoon Lagoon gaat er gewoon weer een nieuwe sticker op van $7. wat wel opvalt is dat Disney hier aan het downsizen is, de beker is beduidend kleiner dan die van vorig jaar (die nog ergens thuis ligt).

We landen met onze handdoeken ergens bij het Snowcamp...het deel waar de jongens zichzelf zo goed kunnen vermaken. Vorig jaar al, ook al had Milan toen nog bandjes om, nu ze allebei 2 zwemdiploma 's hebben is het toch nog leuker voor ze! Ze spelen een tijd bij de ijsschotsen, en andere dingen in het Camp.
We splitsen even op en Milan en ik ontdekken de TeamSprings...een hele grote band waar je met zijn zessen in moet... We wachten tot Mauro en .Andy terug zijn en nemen dan de skilift naar boven.

Daar dus met z'n vieren op de band, dit is precies cool genoeg voor onze mannen! Mauro wil nog wel een keer. Dan de lazy river... Ook altijd leuk, we dobberen heerlijk al is het wel vrij druk hier. Dan is het alweer lunchtijd. Mauro wil niet mee, maar wij gaan toch...hij probeert even uit of een van ons bij hem wil blijven... Hij gunt zichzelf gewoon geen tijd om te eten! Als we terug komen heeft hij stoere verhalen over de glijbanen. Die hij heeft genomen maar zijn shirt is wel verdacht droog... Hij eet met smaak de kipnuggets op die Milan had overgelaten.

Tijd voor de grote pool met de golven. Ze scoren allebei een grote band om te spelen met de golven, en we laten weer een paar foto's maken.


Dan lopen we nog een rondje door het hele park. Mauro en Andy gaan nog een keer van de Team Springs, en daarna vermaken ze zich zelf nog een tijdje met de kleine glijbanen. Rond kwart over vier vinden we het wel mooi geweest en gaan we richting villa. We rijden terug en spotten Cici's Pizza waar we vanavond willen eten. Op Windsor Palms rijden we even snel langs het clubhuis om een kijkje te nemen maar we geven toch de voorkeur aan ons eigen zwembad. De jongens hebben hun zwembroek nog aan dus die springen hier gelijk alweer in het zwembad.
Ik ga ondertussen aan de slag met het blog want ik loop een dag achter dus er is werk aan de winkel. Ik schrijf eerst maar Blizzard Beach en dan zo nog het verhaal van 4th of July. Ik zal ze wel proberen in de juiste volgorde te plaatsen.

Tegen zessen moeten ze toch echt uit het water want we gaan ete. Bij Cici's Pizza op de 192.

We hebben er nog een Groupon van en die gaan we gebruiken. We hebben er gegeten maar gaan er verder niet veel over zeggen, ik denk dat het een eenmalig bezoek was... We lopen nog even de ernaast gelegen souvenirwinkel.  Daar heb ik het snel gezien... het is pas half 8 dus we hebben nog wel even tijd voor de SuperTarget.  Mauro is vandaag uit zijn zwembroek (die we twee jaar geleden bij de Walmart kochten) gescheurd dus hij heeft een nieuwe nodig. Hij vind een mooie van de Transformers (tenminste niet zo lelijk geel als die van Spongebob haha)... En dan gaan bij de SuperTarget ook al Milan zijn spaarcenten in 1x op... hij heeft al een tijd gespaard voor de Nintendo 3DS en hij kwam nog iets te kort maar ach... in Nederland kwam hij nog veel meer tekort (scheelt zo'n 70 euro als we die hier kopen). Spelletje van Spongebob (iets minder lelijk geel) erbij en klaar is hij! Tenslotte vinden we nog een Rays hoodie voor Mauro voor $13 in de sale en dan door naar de 'dagelijkse boodschappen' zoals cornflakes, melk en sap...

Terug in de villa moet de 3DS natuurlijk gelijk aan (en wat weten die jongens het toch altijd snel uit te vogelen) en dan is het voor de mannen wel bedtijd. We hebben helaas geen TV vandaag omdat er nog altijd iets is met de ComCast kastjes... alleen bij Mauro op de slaapkamer werkt het wel. Morgenochtend gelijk even de management company bellen of mailen.

Nadat het blog is bijgewerkt is het wel weer genoeg voor vandaag... (helaas staat er weinig foto's vandaag op omdat ik mijn camera niet mee had genomen naar Blizzard Beach, gelukkig heb ik nog een paar printscreens kunnen maken van de photopass :)

12 opmerkingen:

Desiree zei

wat een leuke foto's! De fun spat er van af.
de Cici's bij marker 11 op de 192 vinden wij beter en schoner.

Hannie zei

Blizzard beach is echt geweldig.
En zo'n mug is idd reuze handig.
Leuke foto's ook!

Sunshineman zei

Succes met de tv's. Tip: de gewone tv programma's zijn haast niet te bekijken door de vele reclame onderbrekingen, maar zeer waarschijnlijk hebben jullie ook TV on Demand kanalen (kanaal 1?). Kan je zelf bepalen welke films, tv programma's, sport etc. je wilt zien, en vaak nog gratis ook, en zonder reclame!

"Rick, Sunshine State" zei

lekkere dag weer, wij gaan in Oktober voor het eerst naar Blizzard Beach.. het ziet er echt heel mooi uit.
De foto's laten echt wel zien hoeveel lol jullie hebben!!


Nog veel plezier

Saskia zei

it's the season to be jolly.....Leuk zeg zo'n kerstsfeer met die temperatuur hahaha.
Wat een super leuke foto's van de kids, dat is pas genieten.
Wij zijn alleen nog maar naar Aquatica geweest maar dit lijkt me super leuk.
Have Fun!!
Saskia

Marja en Tony zei

Wat een leuke dag weer, ziet er altijd zo ontzettend mooi uit die zwemparken van Disney.
Dus die CiCi is geen aanrader...dat heb ik nu al op verschillende blog's gelezen, die gaan we dus skippen over 3 weken!

Nick, Brigit, Naomi en Sterre zei

Wat een leuke foto's van Blizzard Beach. Ik geloof dat we die ook maar eens moeten gaan doen. En tja, CiCi's Pizza....vorig jaar ook gedaan. I rest my case, haha.
Veel plezier nog!!

de brabertjes zei

het ziet er allemaal geweldig uit.
wat kunnen kinderen zich daar toch lekker vermaken in z`n waterpark.
heel veel plezier nog in jullie vakantie.

Sonja zei

Heerlijk dag en hoe die kids dat zo snel uitvogelen is mij vaak een raadsel. Cici's pizza zijn we nog nooit geweest, na jouw bericht zal het er dan ook niet meer van komen. Veel plezier vandaag/morgen.

2theUSA zei

Heerlijk dagje hebben jullie gehad! echt genieten.
Nog een vraagje over de Nintendo, kan je daar dan ook de in Nederland gekochte spelletjes in doen ??
groet en tot morgen

Christa

Alberdina, Frits en de kids zei

Ook weer een leuk dagje voor jullie in zo'n zwempark vliegt de tijd echt om.Cici's deden wij vorig jaar ook de pizza's zijn niet slecht maar gezellig nee niet echt voor ons dus ook niet voor herhaling vatbaar. Veel plezier nog.

pumi1000 zei

Cici's is toch wel erg lekker!! Die bij marker 11 ongeveer is gezelliger. En de waterparken zijn heerlijk!