zaterdag 16 juli 2011

Dag 14 (donderdag 14 juli) mannenshopdag…

Vandaag is de laatste dag in de villa en de kids hebben besloten daar dan maar optimaal van te genieten, ze willen niet weg! Andy wilde eigenlijk graag naar de Universal Boardwalk, vorig jaar zijn we daar ook al geweest dus ik was ‘ neutraal’ , zo bijzonder is het daar ook weer niet. De kids willen echt de deur niet uit dus op een gegeven moment gaat Andy toch nog even alleen op pad. Hij gaat naar de Premium Outlets op International Drive ( daar waren we nog niet geweest). Ik zie hem er voor aan om daar 2 uur rond te lopen en met niks terug te komen dus ik ben benieuwd!

Ik ruim het huis wat op, draai wassen zodat alles schoon in de koffers kan voor het laatste deel van de vakantie. Ik probeer er ook achter te komen of er nog een kans inzit dat we in het bezit komen van 2 pakketjes, dingen die we via internet hebben besteld maar nog niet zijn afgeleverd. Ik zie op internet bij USPS dat het ‘ adres onbekend is’  en dat het retour afzender zal worden gestuurd… het zal toch niet? Ik stuur een mail naar USPS en heb gelukkig snel antwoord. De pakketjes liggen in het depot op Polynesian Blvd. (vlakbij het bekende Cane Island). Straks maar even naar toe rijden.

Dan ga ik met de jongens nog wat genieten van het zwembad,

en tegen half vier komt Andy weer thuis, zowaar met tasjes!! Hij heeft 2 tshirts gekocht (1 van Vinylmation voor $5 en 1 van New Balance) en een paar New Balance gympen…valt me mee dus!

We maken ons klaar voor Downtown Disney maar ondertussen begint op Nickelodeon de film Fairly Odd Movie en de jongens waren afgelopen week al heel boos op mij dat we niet op tijd voor die film thuis waren en nu moeten we weer weg… Maar ze willen ook heel graag de pakketjes van USPS dus gaan ze met frisse tegenzin toch mee. Onderweg weer een heerlijke frisse hoosbui maar we zitten lekker droog in de auto.

P7130600Bij het USPS depot hebben ze onze pakketjes inderdaad. Ze zijn niet heel blij met ons (we hebben blijkbaar er verkeerd aan gedaan om naar ons ‘ niet bewoonde’  huis post te versturen en geven ons goede raad hoe we het WEL moeten doen… komt goed mevrouw, hier met die pakketjes! Glimlach

Mauro zit te stuiteren op de achterbank (en wilde eerder deze week al zijn stoel bij de voordeur zetten om op de postbode te wachten) want hij heeft in zijn pakketje 2 goocheltrucs besteld bij Magic Geek … Milan heeft een pakketje met Disney Pins die ik op Ebay heb gekocht (scheelt wel heel veel met de losse pins in Disney).

Dan gaan we naar Downtown Disney. We proberen nog even op het terrein van het Nick Hotel te komen omdat we wel eens binnen willen kijken, de kids zouden er graag eens een nachtje logeren… maar we mogen het terrein niet op…helaas. Bij Disney parkeren we op nummer 4, dichtbij de Quest. Mauro wil heel graag nog 1 goocheltruc kopen (oma heeft hem via MSN weer wat geld toegestopt) en dit keer wordt het de truc met het muntje in de fles. Terwijl Andy en Mauro dit gaan kopen lopen Milan en ik vast naar Bongos, daar gaan we eten vanavond. Eigenlijk doorbreken we de traditie…normaal eten we bij de Wolfgang Puck Express bij de Marketplace maar de jongens zijn goedgezind dus ik mag kiezen. En ik wil het restaurant van Gloria Estefan wel eens proberen. We krijgen weer een beeper mee en als we compleet zijn gaat ie af en mogen we boven in het restaurant aan tafel. Het eten is vnl Cubaans, en met een lekkere Mojito en een leuk muziekje is het gauw gezellig.

P7130606P7130609P7130612

We rijden terug vanaf DTD over de 192 met een mooie zonsondergang.

P7130634

Als we terug zijn in de villa duiken Milan en Andy nog het zwembad in voor de allerlaatste keer een ‘ nachtduik’ …Milan heeft er enorm veel lol in, die vindt zwemmen in het donker heel speciaal (zwemmen in de regen vanmiddag ook al Glimlach). Mauro is druk met het oefenen van zijn goocheltruc, die heeft geen tijd om te zwemmen…. dan is het bedtijd, alle apparaten aan de opladers… morgen op tijd vertrekken naar Naples!

7 opmerkingen:

Sonja zei

Goede reis naar Naples, misschien gaat Mauro jullie wel entertainen met goocheltrucs ;-0

Familie Bastiaanse zei

Op naar de volgende bestemming. Met al die goocheltrucs in de auto is de reis zo voorbij!

Marja en Tony zei

Zet Mauro in Naples op het strand met een bakje ernaast, kan hij zijn truc doen en kunnen jullie van de opbrengst een "stulpje" aanschaffen ;-)

Desiree zei

Wat een geluk dat jullie de pakjes nog op tijd hebben kunnen afhalen. Op naar het volgende gedeelte van de vakantie! Veel plezier in Napels!
Wat voor Disney pins spaart Milan? Ik heb er nog veel liggen waar ik niks mee doe.

Twinmom1995 zei

Leuk zeg die goocheltrucs. Is Mauro de nieuwe Hans Klok in spe?
Ik kan me voorstellen dat ze de villa niet willen verlaten, wat is er leuker dan een eigen zwembad?
Niets toch?
Veel plezier in Napels.

Anoniem zei

Grappig hoor dat Mauro zo bezeten is van goochelen. Misschien kan hij er nog een paar extra vakantiedagen bijgoochelen.
Veel plezier in Napels!

Donald Duck zei

A Boy and his Burger!!
hahahaha, prachtige foto