zaterdag 9 juli 2011

Dag 8 (vrijdag 8 juli) van alles en niks...


Vandaag hadden we niks op de agenda maar dat betekent natuurlijk niet dat we niks doen. Er stond een lancering van een spaceshuttle gepland vanmorgen en Andy twijfelde om erheen te rijden maar uiteindelijk was dat natuurlijk te laat...3 uur rijtijd is op zo'n ochtend niet genoeg. Dus hij zat aan de buis geplakt.

Ik pakte mijn kans door eindelijk eens in het zwembad te springen, de eerste keer sinds we hier zijn dus hoog tijd. Lekker met de jongens gezwommen, helaas maakt Mauro nog een flinke smak naast het zwembad.. Hij had al zijn neus een een beetje geschaafd bij het zwemmen, nu dus ook nog een dikke wang en een tand door zijn lip. Gelukkig gaat het al snel weer beter.
Ik neem Mauro mee na de lancering op TV, we gaan even naar een Party Store die ik vorig jaar al had gezien, maar toen waren we er niet binnen geweest (dacht eigenlijk dat het een Party City was). Ernaast zit een Walmart, dat komt goed uit want daar kan Mauro even gaan plassen...en ach dan kijken we ook maar even verder. Bij de kapper koop ik eerst weer een voorraadje shampoo en dan gaan we verder door de Walmart...natuurlijk komen we er niet met lege handen uit. we rijden terug en op de 192 begint het weer enorm te stortregenen...gelukkig weet ik de weg en is het voorlopig alleen maar rechtdoor.

Dan is het wisseltijd...Andy wil graag even de auto om naar de Nike Factory Outlet te gaan. Milan mag mee maar heeft geen zin dus weer gaat Mauro mee. Ze gaan ook nog naar de outlet waar we vorig jaar altijd langs kwamen, volgens mij de Buenavista Outlet.

Ik vermaak me ondertussen met Milan en we spelen zelfs verstoppertje in de villa... Met die inloopkasten, 3 badkamers en 4 slaapkamers verstopplaatsen genoeg. Daarna gaan we weer even zwemmen en bubbelen. Tegen 5 uur komen de mannen weer thuis en is er weer wat discussie over waar we vanavond gaan eten. Uiteindelijk trekt de Disney outlet de kleine mannen over de streep. Het wordt een rondje Premium Outlet met eten in de Foodcourt. We kiezen allemaal iets anders, Andy haalt Chinees, Mauro pizza, Milan friet met kipnuggets en ik neem Taco Bell taco's. We halen wat pins voor Milan (dat scheelt een hoop!) en 2 Vinylmations voor Mauro bij de Disney winkel. Dan stuur ik alle mannen naar de Toys r Us outlet en duik zelf even de Tommy Hilfiger in. Voor de kids zie ik niets leuks wat ook nog een leuke prijs heeft maar voor mezelf slaag ik wel ... Zo hoort het :)

We rijden terug en Mauro schuift gelijk zijn bed in, die lag in de auto al lekker te slapen. Milan moet eerst nog zijn nieuwe pins op zijn keycord doen en dan is het voor hem ook slaaptijd...Dan heb ik weer even de tijd om het blog te schrijven.

Morgen staat de Disney Quest op het programma...daaro zijn we nog niet eerder geweest, we zullen ons daar vast wel een paar uurtjes kunnen vermaken...en dan willen we in de avond nog naar Old Town om eens te kijken of we de car parade kunnen zien.

Location:Fan Palm Way,Kissimmee,Verenigde Staten

10 opmerkingen:

Hannie zei

Vervelend zo'n valpartij bij het zwembad. Ik kocht vroeger voor Luuk altijd van die waterschoenen bij de walmart.
Was weer een dagje met voor ieder wat wils.

Marja en Tony zei

Perfect weer om een dagje te shoppen.
Morgen Disney Quest, ik denk dat de jongens dat wel helemaal super gaan vinden, daar rollen vast wel meerdere bezoekjes uit!

"Rick, Sunshine State" zei

Dat is wel quality time voor allen, jammer van de valpartij. Maar jullie hebben je weer heerlijk vermaakt.

Tot morgen..

Sonja zei

Best lekker zo'n dagje van alles en niets. En morgen Disney Quest. Ik weet niet of de kids daar nog weg willen als ze eenmaal binnen zijn. Veel plezier!

2theUSA zei

Leuk dat jullie morgen naar Old Town gaan, ben benieuwd. Het staat ook op het lijstje bij onze mannen.
Verder een leuke gevarieerde dag.
Veel plezier morgen.

Tinnetam zei

Ai, heel herkenbaar zo'n valpartij bij het zwembad. Gelukkig geen blijvende schade opgelopen. Kan toch een gepland dagje relaxen lelijk in de war gooien zo'n smakker.

Ik ben zeer benieuwd naar de ervaringen in DQ. Mijn voorspelling; de jongens willen niet meer weg daar.

Have fun !

de brabertjes zei

lekker ook z`n dagje thuis en niets doen dan winkelen.
met zulk weer is dat ook het best.
wij hebben het gisteren ook gedaan ookm dan vermaakt je je prima

Desiree zei

Wat een heerlijke vakantiedag (op de valpartij na). Verstoppertje spelen in de villa deed Robert vroeger ook met opa. Wij hebben gister vlak voor jullie in de Foodcourt gegeten bij China Max. Veel plezier vandaag met je mannen in Quest!

Twinmom1995 zei

Eindelijk bij gelezen omdat wij vandaag niet heel veel gedaan hebben. Raar dat het niet gelukt is met de `upgrade naar een standaard SUV, in Miami lukte het ons wel.
Dat we uiteindelijk toch een Ford explorer hebben is een ander verhaal maar hij bevalt ons prima.
De familiemiddag bij de Rays was wel erg leuk zeg.
Daar wordt wel veel werk van gemaakt.
Vandaag was het weer in ieder geval goed.
Nog heel veel pelziert de komenden dagen!

Calypso zei

Jammer van die valpartij hopelijk niet al te veel pijn daarvan. veel plezier verder.