donderdag 21 juli 2011

Dag 20 (woensdag 20 juli) Miami Beach…FLL Beach

Vanmorgen gaan we zonder ontbijt de deur uit, we gaan onderweg wel iets vinden om te eten. We rijden richting Miami, Andy is hier heeel lang geleden met vrienden geweest en wil wel eens kijken hoe het was. We vinden Miami Beach en zien een bordje Art Deco District dus we zitten goed.

IMG_0626[1]

De jongens zijn druk achterin met de Nintendo’s en als we een parkeerplaatsje vinden bij een parkeermeter en er een dollar in hebben gegooid willen ze niet uit de auto. Ze hebben er duidelijk geen zin in. Andy kijkt snel wat rond en dan gaan we maar weer verder, we stoppen weer even bij een CVS en halen daar wat broodjes en pakjes crackers met kaas en worst (vooral Milan vind die snackpacks erg lekker). Simpel ontbijtje maar het volstaat. We besluiten maar weer terug te rijden naar Fort Lauderdale, ik wil gewoon naar het strand en daar genieten.

We rijden terug naar het hotel en geven de auto af. Als we boven komen is de schoonmaakster net aan onze kamer begonnen maar ze verdwijnt weer …het maakt niet uit zegt ze. Een half uur later gaan we naar het strand, ik haal handdoeken en ga 2 bedjes op het strand regelen. De jongens willen liever naar het zwembad maar uiteindelijk komen ze toch ook, en ze vermaken zich uitstekend in de zee. Andy en Mauro gaan ook nog even bij de jetski’s kijken en twijfelen maar ze gaan er uiteindelijk toch geen een huren. Na een uurtje ofzo willen de jongens toch weer liever naar het zwembad en het is ondertussen ook lunchtijd. We claimen ook hier weer 2 bedjes en bestellen bij de bar nog chicken wings en chicken quesadillas. Dat krijgen we netjes in 2 plastic dozen bij de bedjes aan het zwembad. Smullen!

We zwemmen nog een tijdje (en zonnen, het blijft heerlijk droog vandaag). Dan beslissen we nog 1x naar de Toys r Us te rijden (we zien op internet dat er 1 op 10 minuten rijden is) voor de nieuwe Cars 2 autootjes die van kleur veranderen in water (color changers)… exclusief bij Toys r Us. Natuurlijk vindt Mauro er ook weer een goocheltruc maar als we bij de kassa komen heeft ie ‘m weggegoochelt! Nergens meer te vinden, waarschijnlijk ergens neergelegd om naar een ander stuk speelgoed te kijken. De mannen die er werken zijn heel behulpzaam en lopen alle (!!) paden langs om te kijken of ze het doosje kunnen vinden… maar het wordt niet gevonden. Kind verdrietig… ze gaan kijken of ie in de andere Toys r Us (in Plantation) op voorraad is en daar moeten er 2 zijn. We besluiten dan maar daar heen te rijden. Wel jammer want hier in de buurt moet ook een Michaels zijn en ik heb nog een boodschappenlijstje van een vriendin… ik kom er maar niet aan toe… helaas dus ook nu geen Michaels (voor scrapspullen enzo).

De jongens vallen weer in slaap op de achterbank, zelfs als we eenmaal bij de andere Toys r Us (25 min verderop) stoppen. Andy gaat even alleen naar binnen (hij weet dat hij met mij of de kids erbij niet zo snel weer buiten staat) maar het duurt ook nog wel 20 minuten voordat hij weer terug is, inmiddels is Mauro wakker en ook de winkel in om Andy te zoeken. Maar hij heeft het doosje gevonden! En dat allemaal voor $3.98 (clearance prijs, dat wel)!

Goed…volgende missie is eten. De jongens zijn moe…. heel veel is dus niet aan hun besteeed. Onderweg rijden we over Las Olas Boulevard (toevallig) en dat ziet er supergezellig uit! Wie hier ooit komt moet zeker daar ergens gaan eten! Ik zie een Cheesecake Factory en die staat nog op mijn wensenlijstje! Maar helaas, de kids hebben echt geen zin … dan besluiten we om voor de allerlaatste keer nog maar weer eens een Mac te zoeken (makkelijk, goedkoop en kids blij). Milan wil door de drive want die wil heel graag een speeltje bij zijn happy meal voor kids onder 3 jaar. Dat heeft hij op een plaatje gezien maar hij snapt ook wel dat het gek is als hij erom vraagt (hij is tenslotte AL 7!)

We spreken af wel binnen te eten maar dat ik er gewoon om ga vragen, en hij krijgt het ook. Hij hoeft geen star wars zwaard meer, hij is heel blij met zijn Ronald McDonald badspeeltje! Moet ook zeggen dat het een stuk unieker is haha, hij heeft nog gelijk ook om hiervoor te kiezen!

Terug bij het hotel laten we de auto parkeren, gaan we even boven de spullen wegzetten. Ik check ondertussen online even in voor de vlucht van morgen naar Londen en dan van Londen naar Amsterdam en dan gaan we weer naar beneden. We willen nog een stukje wandelen, koffie halen bij de Starbucks (zit hier beneden in het hotel, luxe!). Ze hebben buiten heerlijke loungebanken staan met uitzicht op zee… zo zou je iedere dag moeten beginnen. Hier in de ochtend een bakkie halen en dan daar opdrinken!

De kids spelen nog even in een speeltuintje op het strand. Verderop zijn nog winkeltjes, een pleintje (op Aruba hebben ze exact zo’n pleintje, grappig!) met een CVS, kleine kraampjes en veel toeristische winkeltjes. M&M eten nog een ijsje bij de Haagen Dasz.

Dan lopen we terug, we kijken nog wat TV en ik schrijf het blog van gisteren… loop nog steeds een dagje achter. Morgen doen we niet veel bijzonders meer… we vertrekken tegen de middag naar het vliegveld voor de vlucht van 17.20 uur naar Londen… wat jammer dat de vakantie dan voorbij is!

(foto’s volgen nog!)

10 opmerkingen:

Desiree zei
Deze reactie is verwijderd door de auteur.
Desiree zei

Wat een verhaal met de goocheltruc! Aardig personeel bij Toys 'r Us.
Ik ben erg benieuwd naar de rest van de foto's.
Geniet van het weer, de lucht is zwart boven ons flatje.

Sonja zei

Een relaxte stranddag is ook heel lekker. Wat gaat het snel zeg, al weer bijna naar huis. Voor morgen goede reis.

Hannie zei

Wat is het weer snel gegaan. Ik heb met veel plezier jullie blog gelezen.
Goede reis morgen.

PS: de restaurants van jouw lijstje zijn er een beetje bij ingeschoten geloof ik.
Komt vast nog wel als de jongens wat groter zijn.

bbeurden zei

Jammer voor jullie dat het al weer bijna voorbij is. Zo te lezen is het wel weer een hele gave vakantie geweest. Ik heb wel het voorgevoel dat jullie vlucht terug vertraging zal hebben en dat je dan zomaar je aansluiting in Londen zal missen!
Goede terugreis!

Twinmom1995 zei

Gelezen op Twitter dat jullie inmiddels onderweg zijn maar wel jullie vlucht in Londen hebben gemist.
Sterkte ermee.
Jammer dat het alweer voorbij is.

de brabertjes zei

wat gaat het hard he 3 weken vakantie wij mogen morgen richting het vliegveld van orlando en hopen dat alles goed gaat.
we hebben genoten van jullie blog en vonden het leuk mensen te volgen die ook in florida waren.

groeten de brabertjes

"Rick, Sunshine State" zei

Nou goochelen kan die al, en alsnog nog een andere goocheldoos helemaal goed. Wat gaat het snel huh?

Jullie hebben nog wel heerlijk gezwommen, en relaxed..
Alvast een goede reis terug ..

Familie Bastiaanse zei

We hebben met veel plezier jullie blog iedere dag gevolgd. Jammer dat de terugreis niet helemaal gaat zoals gepland. Volgend jaar weer?

Marja en Tony zei

Hij kan wel heel goed goochelen als je niks meer kon terug vinden!
Volgens mij zijn de kids gewoon toe aan vakantie ;-)
Succes met het Nederlandse weer en het tijdsverschil
Groetjes Marja